KAHWIN DENGAN SEPUPU

ORKED

Romance Completed 29697

4.6 (167 ratings)

Synopsis

Atas permintaan keluarga, mereka disatukan. Bahagia terletak di atas tangan mereka sendiri. Mampukah mereka mencipta kebahagiaan jika tiada cinta di hati masing-masing?


Rate this story

Share this novel

Memen Liza
2020-05-20 

best

Dhia Umairah
2020-05-10 

mcm tergantung cite die...tpi oke ii,sweet^..

qilxhsbri
2020-05-09 

mmg sweet sangat sangat . i like

ORKED

7591 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Rembulan Berdarah

Anita Ruszi

Berulangkali Duha Maisara mencari-cari telefon bimbitnya namun gagal. Dia mengeluh kecil. Entah apa...

PERMYSURIKU

ADITRISNA

“Aishah, petang nanti awak siap cantik-cantik, mama nak ajak awak pergi shopping.” Perintah...

Kau Bukan Lagi Mimpi

Iris

Syaza Imani mula pelik. Kalau dah kena isi air and jerang atas api tu bukan air panas yang nak buat...

JETAIME BELLA LUNA

SIBI

“Kenapa kau buat aku macam ni? Kenapa kau hina aku! Selama ni kau tak pernah hina aku! Kau tak...