SUMPAHAN CINTA

Guzel Heart

Drama Series 13320
5
(146 ratings)

Synopsis

Nak bagi blurb tapi takut nangis plak. Tak apalah. Nangis pun nangislah. Guzel bagi jugak. Tak ada blurb tak best jadinya orang nak baca. Kan!3x. So... cuba baca dulu. Kalau tak menarik tak payah baca. Tp Guzel gerenti cerita ni menarik sebab masa tulis cerita ni Guzel sebak sangat. Sob... sob... sob. BLURB SUMTA. (adoiii... mujur tak jadi SOMTAM.ngeh3) -SUMTA gabungan awal tajuk dan akhir tajuk.- Get ready semua. (Kali ini GUZEL guna POV ke3) Dia tidak mencari bahagia tetapi dia mencari kemafaan. Bila dimaafkan barulah dia akan bahagia. Malah ketenangan pun akan ikut bersama. Namun... kemaafan yang dia damba sukar dia jumpa. Kerana pulut santan binasa, kerana mulut badan merana. Kerana mulut juga hati terseksa. SAKINAH TAHEERAH... sikapnya tak seindah namanya. Mulutnya celupar bersebab. Mulutnya pedas demi menjaga diri. Namun tindak tanduknya melukakan hati seorang HUD ISKANDAR. Dari zaman sekolah cinta HUD tulus untuk seorang SAKINAH namun gadis itu menolak malah memfitnah lelaki itu hingga menyebabkan nyawa menjadi taruhan. HUD bersumpah tiada lagi cinta untuk SAKINAH dan sumpahnya membuat SAKINAH nanar mendambakan kemafaan. "Aku sumpah kau, budak. Kau tak akan bahagia sampai bila-bila "-HUD "Saat abang Hud sumpah Kinah, hati Kinah dah tak ada dalam ni. Hati Kinah terbang entah ke mana."-KINAH. Akan terleraikah sumpahan HUD bila SAKINAH bukan lagi seperti dulu dan akan bahagiakah SAKINAH seperti maksud namanya. NAK BACA? Slide ya atau skroll. kihkihkih. Tadaaaa..... love from GUZEL.


Share this novel

Rate this story


Comments

Izyan Iszatti
2022-05-26 

Baru ade mood baca arini... Mood raya tu hari jd skip baca semua novel n arini marathon jgk lh baca novel ni.. Npk mengaruk n x sabo nk baca selanjutnya hihi

Nor Fyda
2022-05-26 

Hud tak ingat siapa sakinah ialah 10 tahun x berjumpa.. hud dah ada gf ke?

KeladiBunting
2022-05-26 

xmo bc lg... nk lyn bila dah complete.. hari tu br lyn 3 bab.. pastu stop... tungguuuu... nnti free kita marathon...

Guzel Heart

290 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience