Relakan Jiwaku Pergi

dbrhjne

Romance Completed 15285

4.8 (120 ratings)

Synopsis

Biasanya perempuan lain, dia takut nak makan sesuatu yang boleh mengemukkan mereka. Tapi Erna mana peduli semua itu. “Yalah… kut nanti Erna dah gemuk, tak takut abang lari cari yang lain?” Giat Fareeq ingin mengusik. “Kalau abang cari lain… Erna pun pandailah cari calon lain jugak. Buat apa nak menempel pada yang tak sudi.” Jawapan memang menyengat habis. Tapi kalau Fareeq betul-betul tinggalkan dirinya, mahu menangsi sebulan tanpa henti. Bukan senang nak jumpa seorang lelaki yang mampu memahami kehendak dan kegilaannya! “Jawapan yang menarik. We wait and see…” Fareeq angkat bahu. Malas nak panjangkan cerita tapi teringin juga hendak menduga.


Rate this story

Share this novel

Aisya Sofia
2020-06-13 

sedih gilerr cite nii.. apa pun terbaik laaa

Nia Azmi
2020-05-20 

Hai guys :) jemput baca story saya. Tajuk : Mission and Love. Thank you :)

Faa
2020-05-18 

Sedih gila cerita ni... Ingatkan last last ada la kebahagiaan untuk erna dan rifqi.. Tapi rupanya tak.. Apapun terbaik la cerita ni... Teruskan berkarya ye author..

dbrhjne

9110 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

PENTAS KITA

RODIEY

“suraya..if u dont mine..i nak ajak u keluar?”..taya ran ketika suraya dan rakan2 nya sedang...

Kills Two Bird With One Stone

Jat

Fiqah,cubatengok siapa dekat bus stop tu.. Siapa? Mata dikecilkan memandang tempat menunggu bas di...

BIKIN PANAS

ASHRAA FARHA

“Ye,saya. Siapa bercakap di sana?”soalku pura-pura tak tahu. “Saya Luqman. Boleh saya...

SELALU ADA

MOXX

“Mana awak pergi seminggu ni?” Haikal berbasa-basi. Dia curi-curi melihat wajah polos Azira....