Jeruk Mangga Asam Boi Untuk Pendekar

Usako Princessz

Romance Series 18629

5 (223 ratings)

Synopsis

(AKSI/ROMANTIK) Dia serikandi dan kesatria yang telah tertakdir untuk bersatu. Darah pendekar yang mengalir di dalam tubuh kedua-dua raga tersebut menyebabkan mereka sering diincar musuh. Kerana cemburu dan dendam yang menguasai, takdir itu seakan mahu diubah. Bisakah ulah manusia menghancurkan ketetapan Sang Pencipta? Ikuti kisah perjalanan cinta Ismi Zulkarnain dan Syanil Suhaila dalam menegakkan keadilan dan keutuhan cinta mereka.


Rate this story

Share this novel

Sharifah Balqis
2020-08-05  1 Replies

yeay takda dh perperangan....wuhuuu!

Anisa Rose
2020-08-02  1 Replies

aduh.. makin menjadi wak lazim tu.. jgn mudah mengalah srikandi hj abbas.. pertahankan cintamu nil.. next chapter usako

Sharifah Balqis
2020-08-01  1 Replies

saya sorang je ke yang jadi gila sebab novel ni? tak sabar nak tunggu next chapter.

Usako Princessz

127 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

PERMAINAN MINDA

HAZIF HMD

“Enough. Tomorrow sekreteri saya akan bawak awak fitting baju nikah, sabtu depan kita akad nikah....

AKHIRNYA KAU DATANG

A NASHA

Kau berjaya menambat seluruh jiwaku yang selama ini cuba dimiliki oleh Encik Izzat. Tanpa disedari,...

Dalam diam,Kasih sayang

c.Maria

5 tahun berlalu ibu bapaku sudah tiada meninggalkan aku keseorangan yang hanya ada Tok ibu dan Tok...

My Love

Song Ji Hyun

Chap 1 Hai nama saya "Oh Young". Ini boyfriend saya, namanya "Park Chanyeol". Kitorang ni dh lama...