LOVE YOU MR JODOH

SignorinaRoselle

Romance Series 3472

4.6 (23 ratings)

Synopsis

"Kau akan kalah gemuk!" - Adli Ashq "Kau diamlah dahi luas!" - Anissa Syazira Umpama anjing bertemu kucing, gelas bertemu simen, bagai langit dan bumi bezanya. Pada pertama kali dia bertemu dengan lelaki itu, perangainya sungguh baik. Orang kata, "Sesuai jadi bakal jodoh." Lepas saja seminggu. Hanya Tuhan saja yang tahu. "Hei, aku nak cakap kat kau yang... jangan berangan di siang hari. Kau dengan aku macam langit dengan bumi. Badan kau yang berlemak tak sesuai dengan aku yang sado ni tau." -Adli Ashq. 2 tahun gadis itu menderita akibat 'body shamming' dia mengambil keputusan untuk tegakkan azamnya yang baru. Dan akan dia buktikannya nanti.


Rate this story

Share this novel

sya_19
2020-05-22  1 Replies

hahaha..klkr laa bdx 2 ekor nii..terbaik chap klyy ni..update lgi yee..

balqiss
2020-05-21  1 Replies

update lagi plisss.

Ayla
2020-05-21  3 Replies

Best,jemput baca novel saya Forever Mine dan Growl yang akan diterbitkan dalam masa yang terdekat.

SignorinaRoselle

35 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Perjalanan Hidup Mereka

wawa

Fikir Aireen Nur Emilia apabila dapat sahaja kerja di bandar metropolitan iaitu di Kuala Lumpur...

SUAMI vs ISTERI

Farbel

“Kau gila ke syad? Kau nak kahwin dengan perempuan tu?!!” “Asal? Ye aku nak kahwin dengan...

CINTA MR.GREEN

N.A.A

zahra seorang gadis yang baik hati,pendiam,sopan santun dan mempunyai ciri yang boleh membuatkan...

Jebat Zulkarnain

lameachiko

Seorang gadis biasa yang jatuh cinta pada seorang penyampai radio yang luar biasa. Bukan makhluk...