Miss Hacker,Hack My Heart Please..!

Nurie

Romance Completed 1935

5 (27 ratings)

Synopsis

Farish Aiman. Sejujurnya..dia,pun tidak tahu kenapa hatinya berdetik ingin balik ke Malaysia setelah sekian lama berada di Prague.. Rindu mummy dan daddy nya mungkin.. Tapi..Dalam perjalanan ke rumahnya, dia terjumpa phone yg bukan miliknya..And that phone lead to a total disaster?! 'Handphone siapa tercicir,ni?'-Farish Aiman Nuraina Sofia. Wanita yg jenis INTROVERT.Hacker is dangerous you guys..I'm dangerous so I don't need any friends..But I need my sister..Itu,lah moto hidupnya.. Setiap hari,hacking,komputer,game,hacking,komputer,game, seminggu mandi sekali,je disebabkan terlalu fanatik dengan computer.Everything is a computer.Computer Is LIFE..! Siapa sangka Farish dapat masuk,ke dalam group keluarga Nuraina cuma sebab terjumpa phone yg entah dari mana datangnya.. Siapa pula yg meseg dia semata-mata nak suruh dia pergi apartmen rahsia Nuraina..? 'I will be watching you..!'-Nuraina Sofia Macam mana cinta boleh berputik cuma disebabkan phone,ni..Phone jenis apa yg cuma ada app Meseg?Meseg tu,pun lain coraknya.. 'Sy tak suka awak,lah!Sy bahaya!Jadi sila jauhkan diri awak daripada sy!'-Nuraina Sofia 'Sy nak tolong awak..'-Farish Aiman Hacker,ni bukan pekerjaan main-main..Ingat senang,ke nak jadi hacker..Leher dekat tali gantung kalau kena tangkap,tau..? Itu,lah masalahnya...Bahaya..Orang sepertinya tidak layak menjadi pujaan hati Farish yg baik tersangat-sangat bagaikan datang daripada syurga... I'm dangerous.. Satu benda yg aku pasti..Ceria kena sentiasa..Tutup semuanya dengan senyuman..Everything is going to be alright.. Tolak Farish ke tepi..Dia tak penting dalam hidup aku.. 'Will you promise me?'


Rate this story

Share this novel

Diniii_.
2020-12-16 

wlcm•?•

Diniii_.
2020-12-16  1 Replies

boleh boleh...lambat pun takpe...yg penting ada??

Diniii_.
2020-12-16 

Alaaa... takpelah...saya baca apa yang ada jer...kecewa sikit

Nurie

130 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

cinta pandang pertama

wanie

RAMALAN CUACA

HYERA

RELAKAN KU PERGI

Eisy

"Bunga Mawar Untuk Nathan"

baeryflakes