Encik Vampire

Nia_Novelplus

Vampire Completed 1040

5 (3 ratings)

Synopsis

Seorang gadis yang bernama Hanna mengikuti lorong yang tidak ramai orang lalui.Satu hingga dua orang sahaja yang mengikuti lorong yang sepi dan sunyi ini.Tapi pada suatu hari gadis yang bernama Hanna ini, mengikuti lorong yang tidak ramai orang gunakan ini kerana lorong inilah yang paling cepat untuk sampai ke rumah fikir si gadis ini. Hanna: Lorong ni ...ahh! mana ada benda halus!!dalam dunia ni!! JALAN.. (berhenti) Hanna:apa.benda tu? Dia manusia ke?Ohh...dia tulah orang kata makhluk halus tu ehh..tapi tu manusialah..dia pucat.. ada gigi taring lagi tajam itu cosplay aje tu..aku lalu ajelah.. (terkejut) Hanna:gila ke apa orang tu?! orang nak lalu di jumpscare pulak kalau aku jumpa lagi tu!!siap lah dia! #Encik vampire


Rate this story

Share this novel

Intan hassanah
2020-10-02 

Vampire yang bunuh maya tu mesti daniel kan.Eh geram pula rasa nya ngan daniel ni bunuh je best friend orang.Apa pun please sambung cerita ni sebab nak tahu apa yang jadi ngan Daniel ngan perumpuan tu.

AliceLLoW
2020-06-27 

Its very nice Nia teruskan usaha!:)

fadlina
2020-06-20 

citer ni ada tak dalam Wattpad

Nia_Novelplus

11 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Escape

nisa_adya

Encik Vampire

Nia_Novelplus

4 Vampire

Fitri Nazeerah

vampire love

puteri nur batrisyia