LELAKI LUAR BIASA

LUNA

Romance Completed 1350

4.3 (25 ratings)

Synopsis

Lemau sampai aku rasa nak bergaduh dengan lelaki nerd pun tidak ada. Begitu punya lemau aku rasakan. Lagi pun aku teringat pesan mak hari tu. 'Jangan buat orang marah, nanti diri sendiri yang rugi. Kan lebih baik menjaga hubungan baik dengan pensyarah dan rakan-rakan'. Baiklah mak, Sarah cuba control amarah ni. Asalkan tak ada yang mencari pasal dulu, Sarah Ok je mak... Satu lagi pesan mak yang buat aku seriau ialah “Jangan benci sangat. Karang lain pula jadinya." Erk! Itu yang buat aku teringat-ingat sampai sekarang. Risau, kang masin mulut mak, entah apa pula yang jadi kan. Jadinya, aku dan lelaki nerd tu berdamai. Kira berdamai la kot kan, Aku tak cari pasal, dia pun tak cari pasal dalam tempoh beberapa minggu ni. Tak adalah shake hand secara rasmi atau sign agreement supaya berdamai macam kat negara bergolak sana tu, tapi kami dah tak menyakitkan hati satu sama lain. So kira berdamai jugalah, Secara senyap! hahaha


Rate this story

Share this novel

SyiRa SaZini
2019-06-05 

oklah

Su_Luna
2018-11-26 

mcm putus2 jer cerita ni

Humul Anis
2018-11-23 

simple.. tapi menarik. nanti tulis lagi novel yang best2 mcm ni

LUNA

6058 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Pelajarku Isteri Sah Ku

AngleGinam

Frizan pun mengambil fail Naiyshah.Dia melihat biodata Naiyshah.Rupanya dia pelajar yang agak...

Ku Titip Doa Buatmu

DHIA MARNI

“Kak dengar dulu apa yang saya nak cakap? Saya tahu, saya yang memisahkan kakak dengan abang...

MENCARI PEMEGANG KUNCI HATIKU…

ADEQ NASHA

Selama ini, tanggapanku terhadap semua lelaki kecuali papa, semuanya negatif. Lelaki buaya darat....

Ajaibnya Cinta Kita

Fazlina B

Saat munculnya sebuah teksi yang dinanti-nantikan, aku lantas bangun daripada terus duduk. Beg roda...