Tuan Editor Garang (Rinsya Chasiani)

Rinsya Chasiani

Romance Series 3634
4.8
(17 ratings)

Synopsis

BAKAL TERBIT Jawdan Raffiq seorang ketua editor di SightWorld Group. Sikapnya yang perfectionist dalam bekerja selalu menimbulkan tekanan kepada staf bawahan. Kerana dia seorang yang cerewet, staf lain menggelarkan lelaki itu sebagai Tuan Editor Garang. “Muda lagi tapi tu lah... EQ dia rendah. Tak ada perasaan weh. Dia sembur orang ikut kepala dia aje. Kalau kau bertahan bekerja dengan dia, aku salute gila!” - Naemah Walaupun Naemah berkali memberi amaran, Misya Khalida tetap kekal dengan pendiriannya. Dia memohon kerja di SightWorld Group untuk jawatan yang paling digeruni, personal assistant untuk ‘Tuan Jo’. “Tak ada orang yang berani jadi PA dia. Dulu ada yang sampai letak jawatan sebab tak tahan. Tuan Jo tu okey. Cuma Misya kena alert dan berhati-hatilah jangan buat silap berkali-kali..” - Kak Nour “Buat kerja you elok-elok. I tak nak dengar alasan dari you. You buat silap, you betulkan silap you. Jangan sampai I yang kena betulkan kesalahan you!” - Tuan Jo Bagaimana Misya mahu bertahan dengan lelaki itu? Harapkan saja muka kacak, tapi lelaki seperti Jawdan, mana pernah memikirkan orang lain. “Hati aku ni... ada problem besar. Aku jatuh cinta pada lelaki yang salah. Lengkap pakej... Pendiam, garang, berat mulut, dan tak pernah nak faham keadaan orang...” - Misya


Share this novel

Rate this story


Comments

shaz_wanie
2021-10-12  1 Replies

sambungan besttt

fatin aliah
2021-10-12 

kesiannya jeeyan.

fatin aliah
2021-10-10  1 Replies

marathon baca..best nya..update setiap hari tak?

Rinsya Chasiani

223 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience