Pillowtalk

Dina Izzani

Romance Series 1055

4.9 (7 ratings)

Synopsis

Semuanya bermula daripada kesilapan mereka berdua sendiri. "You janji takkan tinggalkan I?" "Ya,I janji takkan tinggalkan you." Janji dilupai.Insyirah meninggalkan cinta lamanya dan memulakan hidup baru.Beberapa tahun kemudian,Zayn dan Insyirah dipertemukan semula dalam situasi yang sama.Bagaikan deja vu. "I rindukan you," "I dah ada orang lain," Namun semuanya berubah malam itu.Malam dimana cinta mereka bersatu semula.


Rate this story

Share this novel

Dee
2019-05-18 

Salam semua pembaca, saya selaku penulis tak dapat menyambung cerita ni kerana ada masalah teknikal yg tak dapat dielakkan. Bagi sesiapa mahu membaca Pillowtalk full version (kini From Sydney With Love), sila baca di acc Wattpad saya @dinaizzani :)

Ainn
2018-01-10 

Nice. I suka baca :)

Miss A
2017-08-31 

Jom baca 'bukan bonekamu'

Dina Izzani

10 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

TEKA AKU SIAPA

AJIB

Tangan gatal Ajay membelai rambut El dengan lembut. Dia sukakan perempuan yang rambut panjang....

Maafkan aku,Airis.

mubarokah

biasa biasa ja

MY SWEETHEART

Syarah Bt Faizal

raisha dan izham sudah pun berkahwin . perkenalan dorang hanya lah singkat sahaja . izham adalah...

my force marriage

fataehyung95

Kim eomi mempunyai seorang bapa yang kuat berjudi da dia terpaksa berkahwin dengan seorang lelaki...