Amelia

Mikael Sahaja

Romance Series 620

3.8 (6 ratings)

Synopsis

Bam!!! Cikgu Kamal amuk. Mata merah dan baru tadi dia hentam rotan atas meja. Atau nak lebih spesifik, atas meja aku. "Boleh kamu bagitau saya kenapa kamu tak boleh nak siapkan kerja sekolah kamu? Ha? Hafiz? Ariff? Boleh?" Aku dah memang ada jawapan dalam kepala tapi aku tak berani nak cakap sebab kalau aku bagitau pun memang confirm-confirm kena gelak dan kemudiannya aku akan ditengking penipu oleh Cikgu Kamal ni. Gambaran Cikgu Kamal? Hulk. Cukup? Tapi yang aku tak fahamnya si Ariff ni. Ariff tu masa periksa, mesti dapat top 3. Macam mana top student yang macam dia tu boleh tak siap kerja sekolah? Dah pandai sangat ke apa? Tapikan, bagus jugak Ariff ni tak siap kerja. At least tak semua mata tertumpu pada aku sorang. Terutamanya, mata si Nur Amelia ni. Siapa Nur Amelia? Dia antara gadis comel, putih dan gadis yang semua lelaki dalam kelas kalau boleh nak bercakap dengan dia.


Rate this story

Share this novel

nazneen aulia
2017-02-12 

asek trgantung je.

Khairun Naimah Mohamed
2016-07-02 

sukeee sgt

Guest User
2016-02-26 

pening baca

Mikael Sahaja

6059 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Balada Hati

Zuleyka Aqua

“Pepsi dua gelas. Cepat, kami panas ni” sekumpulan pelajar lelaki yang seperti baru lepas...

LUNA

ORKED

Pertemuan antara Luna dan Rizqin membawa seribu erti. Disaat bahagia mula menyapa, bekas tunang...

DUA DUNIA

MATHILDA P

“hah jomlah. Mandi dengan aku. Kalau dah tak de dara jangan tanya aku.” kata Syaf mengusik...

CHANGE

Aryyan Pendragon

"Seronok nampak main dengan telefon aku tu." sindir aku sinis. Shah memandang aku. Aku lalu duduk...