Not For Sale

zhw

Romance Completed 11036

4.9 (140 ratings)

Synopsis

Perjanjian dan RM50,000 sebulan selama tiga bulan duit gaji berlakon sebagai tunang olok-olok kepada lelaki kerek lagikan 'glacier' bernama Tengku Cairel Iman bin Tengku Zachary Izzuddin pemilik empayar TRK Bersatu? Wah, panjang ayat. Tapi, mampu ke dia bertahan selama itu? "Tengku Cairel, awak ingat saya ni barang ke sampai awak boleh guna sesuka hati. Bila nak guna, guna. Tak nak, buang. Saya ni bukan barang dagangan macam zaman Kesultanan Melayu Melaka tu tau. Saya bukan untuk dijual beli sampai nak bayar RM 5,000 sebulan. Nak saya translate jadi English? I'm not for sale. Read my lip, not for sale! " -Awdra Fitri. "Then, be my wife. Senang, " -Tengku Cairel Iman. Jadi pula cinta tiga segi bila adik Tengku Cairel, Tengku Houdini Irfan turut sama mahu menagih cinta Awdra. "Saya dah mula simpan perasaan pada awak, Awdra. " -Tengku Houdini Irfan. Siapa yang bakal menjadi pembeli cinta Awdra? Abang atau adik? [COMPLETED] #noplagiarism


Rate this story

Share this novel

fadlina
2020-10-09 

jemput baca novel saya vampire detective & antara dendam dan cinta

ruzies sabah
2020-09-28 

tahniah tahniah..keep it up

Norfizahtun Muhammad
2020-09-19 

tak jumpa pun not for sale 2. Kat mana ye??

zhw

216 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

MANA STILETTO AKU?

AJIB

Si kacak yang sombong

ManNur

Dah Jodoh

zhw

Aku Liar

Slut_G