I Love You Like Crazy

Puteri Jacaranda

Romance Series 11769

5 (197 ratings)

Synopsis

-Novel ini ditulis pd tahun 2012. - Romantic Comedy Nur Marhaya gadis periang yang tidak pernah menunjukkan kepayahan hidupnya. Disebabkan kemiskinan hidup dia perlu berkerja sambilan selepas waktu sekolah. Bermulalah kisah hidup gadis periang itu di asrama lelaki sekolah elit Adam Taylor. Harry sebagai lelaki yang paling diminati di Adam Taylor merupakan Presiden Persatuan Pelajar. Dia dengan sengaja mahu gadis itu tidak mudah untuk terus bekerja sambilan di asrama sekolah elit itu. Rayyan, pelajar paling budiman dan sentiasa menyebelahi Nur Marhaya. Kehidupan alam remaja yang ceria penuh suka duka berlanjutan sehingga mereka dewasa. Adakah takdir mereka bersatu?


Rate this story

Share this novel

Mariam Peniram
2020-04-04  2 Replies

terbaik.. tq puteri.. best sgt cerita² hasil nukilan puteri

aizaYana
2020-04-01  1 Replies

bru abis bc... awal2 cm mix korea lak cite ni... tp mmg best puteri... lg2 part harry tgu aya lps dia buat pc.... 3jam tgu.. (nangis dlm ati part ni,pedih) perhhh law aya p stdy mmg xdpt nk byngkn keadaan harry

Lulu
2020-03-31  1 Replies

putri..terbaik la....smua crita Putri sy Suka sngttt..klu sdh bc

Puteri Jacaranda

187 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ANTARA DUA

LULU

“Kenapa tak balik lagi? Tadi bukan main sangat nak balik!” Tersentak aku mendengar suara Zairi...

Crush kau suami aku ?!

adibah__

Putri Natasha dan Iman Amani ialah kawan baik dari tadika sampai umurnya mencecah 25 tahun... Putri...

Cinta Berlainan

Penulis novel

4 orang sahabat ni mempunyai boyfren masing masing.Tetapi mereka tertukar boyfren.Adakah mereka...

BAWA HATI

A. ZLKHA

“Kenapa aku asyik berdebar-debar je bila dekat dengan diri dia? Perasaan ini aku dah rasa sejak...