IKHLAS

IZAZA HAG

Humor Completed 981

4 (3 ratings)

Synopsis

Semua orang tahu kat dalam dunia ni kau berkongsi hidup denga macam-macam hidupan dan benda termasuklah ragam dan fiil manusia. Kalau kau rasa diri kau pelik dan unik, jangan lupa kat luar sana adalagi yang lebih pelik dari kau. Jadi jangan perasan sangat, sebagai contoh, budak hipster, budak raver, budak insta famous yang suka post video lawak sengal dan tiba-tiba famous ramai followers mengalahkan selebriti bahkan golongan ni menjana pendapatan tak ubah macam retis! Ha jad kalau nak viral dan famous, buatlah video tak mendatangkan faedah. Eh sorry sis teremo. Apapaun, lantak dorangla kan, asalkan dorang tak kacau sis, sis okay je sebenarnya. Tapi ni sis nak bagitau ada satu sepsis yang buat sis terkesima homaigad! Ceritanya macam ni, pada suatu hari…


Rate this story

Share this novel

Q.U.E.E.N
2018-06-15 

sorry. Lets read my 2nd novel 'MY HONEY HANI'

IZAZA HAG

9962 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

DALAM ELEMEN

ASHRAF ASHARA

SI BIRU

ADEQ NASHA

Azlinmon

Ana Yunisza

CINTA TERAKHIR

SARA AAISHA