DETIK-DETIK WAKTU

A NASHA

Romance Completed 1849

3.5 (11 ratings)

Synopsis

“Kau ni, jual mahal betul. Orang nak usha kau pun kau marah. Bukan ke dulu kau kata nak love story macam fairy tale. Nak orang usha kau masa kau tengah tunggu bas ke, duk tengah makan ke, kat library ke?” Huda mengingatkan Sarah kembali ayat-ayatnya. Cinta itu buatkan dia kelihatan bodoh. Sarah mengeluh. Betullah. Dia pernah mahu keadaan sebegitu. Itu sebelum dia berputus asa dengan perasaan cinta. Itu sebelum dia punya perasaan pada lelaki itu. Dia sudah tidak berminat dengan cinta. “Itu dulu. Sekarang tak. Aku dah tak berminat. Cinta itu menyakitkan aku tahu.” Sarah meramas kad nama itu sebelum melemparkannya ke dalam bakul sampah berhampiran.


Rate this story

Share this novel

SyiRa SaZini
2019-07-16 

ala tuje

jinyoungi
2018-08-30 

sambung la cerita ni ...best la ...????

A NASHA

9963 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Seikhlas Kasih Kita

Daris Hanin

Mr blind..

Mya B.

Helena Aily

Cik Sepet

TEMPAT MU DI SINI

FIZAH NADMAH