MEMBEDAH P. RAMLEE

Daniyal KaDir

Inspirational Completed 10614
5
(10 ratings)

Synopsis

Mengapa Abang Ramlee tidak mahu berlakun lagi? "Saya dah tua. Dah lama saya berlakun. Orang-orang pun dah tak suka saya lagi. Peminat-peminat saya pun semua dah kawin dah beranak dan dah sembahyang." "Kalau P. Ramlee berlakun siapa nak tengok. Nanti budak-budak universiti tanya, apa kelulusan P. Ramlee tu?"


Share this novel

Rate this story


Comments

lameachiko
2020-12-05 

best sangat! kalau tak keberatan silalah baca karya sy. sy budak baru belajar ^__^

Nia Azmi
2020-11-22 

Hai guys :) jemput baca story saya. Tajuk : Mission and Love. Thank you :)

RED ROSE
2020-11-08 

Tumpang Iklan...Hye semua , jemput baca novel saya tajuknya Takdir Kita , Harap semua enjoy membaca , jangan lupa rate and comment , bila dah baca ya . Terima Kasih <33

Daniyal KaDir

15124 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience