Kitab Rahsia

Mikael Sahaja

Humor Series 507

4.1 (9 ratings)

Synopsis

Apa itu Kitab Rahsia? Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kepada pembaca yang memilih untuk mula membaca karya ini, tahniah. Anda baru sahaja berjaya memulakan proses untuk membaca sebuah kitab yang terkandungnya ilmu-ilmu yang memang confirm takde dalam mana-mana buku teks sekolah. Bukan itu saja, malah ianya merupakan sebuah ilmu rahsia yang selama ini hanya disampaikan secara mulut ke mulut (bukan kissing) dan bukannya secara bertulis nyata seperti ini. Maka, berbanggalah anda. Riaklah anda. Kerana anda antara manusia bertuah dalam dunia ini yang memiliki kitab yang sangat rahsia ini. Rahsia sebab, jangan bagitau orang lain yang anda ada kitab ni. Sebab confirm-confirm diorang nak pinjam. Celaka betul depa tu. Dah la pinjam, tu esok confirm tak reti nak pulang balik. Tau nak baca free je kerjanya. Beli lah hat sendiri punya. Tahniah kerana berjaya baca sampai sini walaupun satu perenggan tu aku merapu. Hahaha.


Rate this story

Share this novel

Natasha
2018-07-28 

Lawak but truth

Guest User
2016-03-09 

Membosankan..

Mikael Sahaja

6150 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KAU DAN AKU PASTI BERSATU

NANAVELLY

“Asy, kau nampak muram kenapa?” Asyraf sekadar menggeleng kepala. ‘Madiha aku sayangkan...

Opps.. Not Him!

Hanna

Ann terus berada di alam nya sendiri tanpa menyedari lif sudah berhaenti di tingkat 5.Tiba- tiba...

Kisah Maharani

Hanna

Dari jauh Maharani dah tersengih-sengih, cover line terlambat la tue..Izzatie dan Nadzirah dah...

Sepupu Kau, Suami Aku

Nazehran Jose Ahmad

"Sepupu?" soal Laila. Tak tahu pula Wan akan membawa sepupunya. Bertambah segan dibuatnya...