Kerana Cinta Itu

Unnie Han

Romance Series 450

4.8 (5 ratings)

Synopsis

{KOMEN} {FOLLOW} {RATE} {JANGAN SILENT READER TAU} Kerana idea gila Aiman yang mahu menguji kasih sayang keluarga,Neeza terpaksa berhadapan dengan abang Aiman,Zuhair. Selalunya mereka hanya bertegur sapa atau berbalas senyuman sahaja. Tetapi kali ini dia perlu mengenali dengan lebih dalam.. Hati janganlah terpikat... Sebuah tragedi menimpa Zuhair dan Neeza. Fizikal Neeza berubah.Sejak hari itu dia tidak lagi bergaul dengan orang. Mampukah dia berubah? Apa yang terjadi pada mereka?


Rate this story

Share this novel

tinaaa
2020-06-20 

best lah cerita ni unnie!! sambunglah lagi.. tak sabar dah nie

Unnie Han
2020-06-20 

Komenlah korang. Baru semangat sikit Unnie nak sambung!!! Tq korang!!!

Unnie Han
2020-06-20 

Komenlah korang. Baru semangat sikit Unnie nak sambung!!! Tq korang!!!

Unnie Han

26 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

If you are willing?

Aisya' Humaira

Mr Psycho

qyhasya

Sedalam-dalamnya

Sheera Nadia

ADUHAI SAYANG

ADEQ NASHA