Miss K-Pop

Sofi Dani

Fanfiction - KPOP Series 760

4.8 (16 ratings)

Synopsis

Ellayna sukar untuk memilih. Jika dia perlu berkahwin awal tentu sekali dia ingin melupakan K-Pop. Dia tidak boleh hidup tanpa K-Pop di sisi! “Mama,El baru 20 tahunlah! ”-Ellayna “Aku dengar Wanna One nak datang Malaysia ”-Udariyah “Tinggalkan K-Pop and marry with me... ”-Syaiful Mampukah Miss K-Pop ini membuat pilihan?


Rate this story

Share this novel

sweet_sofea
2018-12-01  1 Replies

aslm kpd semua yg baca miss K-pop.Maafkan saya sebab dah lama tak sambung story ini.IsyaAllah saya akan sambung. ni disbb kn terdelete apps ni. jadi kpd yg nk teruskn baca boleh follow saya dulu. sweet sofea. jgn risau, ia ttp org yg sama. saya pun sebenarnya dah ada idea untuk bab MKP nnt.

BABY BOY
2018-10-13 

hai jemput singgah ke wall saya semua.

S.coups
2018-08-15  1 Replies

sambung please.. nk tahu apa yg terjadi dekat ellayna

Sofi Dani

16 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

title

yukeun jun

bff lovers #suju #randomnamekpop #alittlebit18+

Love you my boy......

Lunny

Kagami Haruka.Seorang gadis korea yang sudah lama meninggalkan tempat asalnya.Tempat dia...

FAKE WIFE

Maimdanis

21+ Watch at your own risk This is just a fanfic.Jungkook's real life is not like this. Smut.Early...

'Selebriti Korea'

Zubryna Alfira

Zura ingin menjadi seorang selebriti KPOP yang berasal dari Malaysia.Pada suatu hari dia telah...