School 2015 - Another Story

Sanxie

Fanfiction Completed 717

4.7 (109 ratings)

Synopsis

Mengisahkan tentang seorang pelajar sekolah tinggi Samdong-gu yang bernama Xi Luhan yang tabah menelan dengan semua makian gurunya tentang mendiang abangnya, Kris yang telah pergi 2 tahun yang lalu.Yoon Soomin, rakan sekelas Luhan yang baru berpindah di sekolah tinggi Samdong-gu dan merupakan pelajar yang cemerlang tetapi disebalik kecemerlangannya itu, Soomin menyimpan satu rahsia besar dan hanya rakan sepermainan sewaktu kecilnya sahaja mengetahui rahsia Soomin, iaitu Namjoo.


Rate this story

Share this novel

RDZNAH
2017-11-11 

Saya cadangkan Author guna aplikasi WATTPAD . Kalau Author dah ada wattpad, follow lah saya No_Name440 , boleh lah saya baca cerita Author

I.D Wizard
2017-08-12 

Oooo...... So sweet SARANGHAE

Guest User
2017-01-13 

sweet nya mau nangis alu

Sanxie

7599 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Warriors: Wolfstar's Destiny (Novel Version)

Eclipse

Warriors fanfic

The Hot in Cold Blood

MimiMimi

"I DONT REALLY CARE ABOUT THAT. IM CRAZY ABOUT YOU"-Park Jimin. You hurt me more than what I...

HURUF PERTAMA

HYERA

Sebaik sahaja pada masa yang paling awal adalah seorang lelaki Neolitik. Dia adalah seorang...

My Crush! Amar Baharin..

bihalee_

"wey, cuba kau tengok mamat tu muka dia macam favourite artis aku lah" ujar ira kepada soleha...