UNEXPECTED LOVE

Mr.Anon

Romance Series 1012

5 (2 ratings)

Synopsis

Love at the first sight ? Dia tidak menyangka perkara ini akan terjadi pada dirinya. Baginya cinta pandang pertama ni tak wujud pun dan takkan pernah ada. Tetapi , kata-katanya memakan diri sendiri bila dia terlanggar dengan seorang pelajar perempuan yang mempunyai raut wajah yang jelita. Sejak dari hari itu , dia berusaha untuk mendekati perempuan tersebut dan melakukan pelbagai cara untuk menarik perhatiannya. "Hye sayangg , buat apa tu.." - Daniel "Awak nak apa lagi hah.?! Saya penat laa dengan  awak nii , hari-hari nak kacau saya. Awak takde kerja eh nak buat..?" - Damia "Amboiii , Garanggnyaa. Aumm!. Sayang ni makin garang makin mengancam kan. Ni yang tak sabar nak kawinn nii.." - Daniel "Gilaa!!!!.." - Damia Sejak dari hari itu , Damia sering dikacau dan digoda oleh Daniel. Mula-mula tu memangla dia rasa menyampah , tapi bila lama-lama kena goda sapa yang tahan kan. Mestila cair , apatahlagi yang datang menggodanya ialah Daniel the most handsome student in her school. Tapi , Daniel rasa tergugat bila Farith datang menggangu hubungan mereka. Damia pula rasa terhimpit apabila dua jejaka tampan datang untuk meraih cintanya. "Aku akan rampas Damia dari kau Daniel!! Kau just tunggu je apa aku nak buat dengan kau nanti.." - Farith Daniel atau Farith ? Yang mana satu akan jadi pilihan Damia.? Walaupun korang dah tau sapa , tapi syuhh!! Diam-diam je eh..


Rate this story

Share this novel

Mr.Anon

3 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

K4 - Noor Chenta

Elzara Hariri

Saya juga cintakan awak Aishar menyambung. Benji tergamam dengan pengakuan Aishar. Pertama kali...

DI MANA KAN KU CARI?

HAZIF HMD

Adam menyentuh lembut wajah ibunya yang penuh dengan kedutan, rona kulitnya juga sudah mulai...

my housemate

aleeyanovelplus

housemate. Ada yang gila makan, ada yang gila membebel, ada yang happy girl..always and ada yang...

Ehh!Crush itu Milik Aku

ArraRyna

Qisryna Aira ,seorang gadis yang cantik tetapi sombong.Qisryna berubah 100% dari dirinya yang dulu...