JANGAN PERGI

MIRA KAZAR

Romance Completed 1189

4.6 (45 ratings)

Synopsis

“Sebenarnya ada benda yang menimbulkan persoalan menjadi tanda tanya dan buat kepala saya serabut. Tapi kita berbalik pada soalan basic dan lame, yang menjadi kebiasaan wanita atau boleh jadi manusia secara harfiahnya, saya nak tanya kenapa awak nak kahwin dengan saya?’’ “Easy peasy, sebab saya cintakan awak.” “Alahhh jangan tipulah!!” Ujar si gadis dengan sinis. “Kenapa? Awak tak percaya?” Tanya si pemuda dengan senyuman nipis di bibir. “Saya tak kenal awak langsung. Kita tak pernah bercakap and now awak cakap yang awak cintakan saya? Do you expect me to believe you? Impossible! This is ridiculous!”


Rate this story

Share this novel

syod
2020-03-31 

good

ciknajihah
2019-05-23 

terbaik

Rafdila
2018-09-29 

bestttt giler

MIRA KAZAR

8613 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Pertemuan(slow update)

Zya

"Sorry saya tak sengaja terlangggar awak"Kata Ilsya sambil memohon maaf. "Takpelah,tapi awak tak...

Rahsia antara kita

ainihasyina

Walaupun sebuah ikatan persahabatan yg terjalin juga mempunyai rahsia...

TAKDIR TUHAN UNTUKKU

Imaneqayl

Aku betul tak faham lah dengan ibu dan ayah aku..Dahla nama aku sama dengan mamat tu tarikh lahir...

AWAK TETAP SUAMI SAYA,MR PLAYBOY

Nurul Ain Suhada

"BANGUN SAYANG JANGAN TINGGALKAN ABANG .SAYANG,ABANG MASIH PERLUKAN SAYANG...MAAFKANLAH ABNG KERANA...