LELAKI UNTUK DI SEWA

Yuldiz Zehra

Romance Series 4056

4.6 (25 ratings)

Synopsis

Aku tak sangka aku sampai ke tahap menyewa seorang lelaki! Kelly Adeline... Seorang gadis yang meragui cinta kekasih hatinya, Zoey. Dia percaya yang teman lelakinya semakin menjauh darinya. Dia menggunakan khidmat yang ditawarkan oleh rakannya Peggie untuk menyewa seorang lelaki atas alasan mahu membuatkan Zoey cemburu dan rasa tercabar. Tanpa dia sedari sebenarnya menyewa seorang lelaki mungkin mengubah hidupnya dan juga perasaannya. ***** "Kau tak ada cara lain, kan? Jadi engkau kena sewa aku." membulat bibir Kelly Adeline saat anak matanya merenung ke dalam mata lelaki itu. Kalau bukan disebabkan rancangan Peggie yang meminta dia untuk menyewa seorang lelaki, sudah tentu dia tidak akan datang ke Kelab Malam yang jauh di hujung dunia. Tempatnya tersembunyi, tapi kemain ramai makhluk yang datang menyinggah. "I sanggup datang ke Pirrates Club semata-mata nak sewa lelaki berdarah kacukan untuk nampak lebih tinggi tarafnya berbanding teman lelaki I. Setakat you, lebih baik I tak payah sewa. Mesti teman lelaki I tak rasa tercabar dengan you." Kelly Adeline menghembus nafas berat. Tonny Alvin hanya tayang senyuman hambar. "Engkau kena terima hakikat yang aku ni yang jadi pilihan boss aku untuk bekerja dengan kau, jadi terima ajelah kehadiran aku ni. Nama aku Tonny Alvin anak lelaki Joseph." Tak tercabar dengan aku? Seriuslah? Kau tunggu.


Rate this story

Share this novel

Mejanes Gibson Layang
2020-03-30 

maca mana nak baca nya..puas cuba tak dapat2

Malko Wong Chia Jun
2020-03-27 

hello all

dermawan
2020-03-19 

mula2 pandang tajuk, ingtkan novel gigolo. rupanya ade perkhidmatan lelaki sewaan. kelakar bunyinya, tpi best story line. next yer

Yuldiz Zehra

31 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

TERBANG

A. NASHA

“Kau tak penat ke? Dia tak sedar pun la yang kau suka kat dia.” Dia berkata. Amni diam....

JANGAN LARI

HAZIF HMD

Kamilia mengetap bibirnya dan menarik nafas. “Cikgu Hanafi dah tak ada-apa dalam hidup aku,”...

TAK TERCAPAI OLEHKU

FIZAH

“Pergi la kau cakap kat dia tu. Yang kau nak simpan sangat rasa yang ada dalam hati kau tu...

Lelaki High Class Taste Aku

bungaakopee_

Hafizatul Nadia merupakan seorang gadis yg tidak bersosial . Dia berkerja di sebuah bank dan...