Love You, Mr. Solo!

syasya

Romance Completed 1056

4.8 (9 ratings)

Synopsis

Cinta mula berputik ketika pertama kali terserempak di Universiti. "Maaf cik.. Saya tak sengaja", "It's okay.. Salah saya jugak jalan tak tengok depan". Mereka pun mula mengenali hati budi masing-masing. Selalu juga berjumpa kalau tak ada kelas. Farah memendam perasaannya terhadap Lutfan yang baru dia kenali itu..Namun, Farah sentiasa mencari peluang untuk berkata jujur tentang perasaannya terhadap lelaki yang dia cintai sepenuh hati, iaitu Lutfan.. Layakkah aku mengemis cinta darinya? Siapa lah aku ini untuk berdamping dengan dirimu? Terjalinkah hubungan antara Lutfan dan Farah di akhirnya? Dan adakah Lutfan menerima Farah dengan seadanya untuk sehidup semati bersamanya?


Rate this story

Share this novel

ACHIK
2019-12-22 

best ! hope sis pun baca achik punya novel ! DENDAM CINTA !

Rozana Elina
2017-08-20  1 Replies

hope ade smbungan dia

Syima Razali
2017-08-18  1 Replies

best la citer ni... i hope writer boleh karya pnjng lagi.. sbb i tak puas nk bce..hehehe.. seriously i nak bce yg pnjng2.. ok writer?

syasya

7 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

JAHAT, KAMU JAHAT!

HAZIF HMD

Kalau dah sorang peragai hantu dan sorang lagi perangai lagak berani macam pendekar tentu saja...

SHARIFF DAN SHAFA

FIZAH NADMAH

"Jom, masuk rumah I. Ala… kita makan kat rumah lagi best. Kalau nak Awanis masakkan untuk Kael....

BUKAN DARK METALLIC

PYNatMouri

follow the flow...Neh. cerita lama yg diberi nafas baru.

AIRA QYSTEENA

arayumi

~Edit version~ ~slow update~ Menjadi seorang maid kepada 4 orang prince charmings kadangkala...