Fantasy World

Umayah Qistina

Horror & Thriller Completed 617

4.8 (17 ratings)

Synopsis

"Eh, aku kata apa ek tadi? Ha, kita bertolak sekarang! Kita akan ke Candy Island atau bahasa melayunya, Pulau Gula - Gula." Terang Daiyan bersungguh walaupun pada mulanya dia blur. Nyanyuk jugak mamat ni rupanya. "Jauh tak?" Soal Emylea. "Kalau jalan kaki campur berenang bersamaan dengan 3 jam. Tapi kalau Candy dan Titan yang bawakan 25 minit je." Kata Daiyan sambil tersenyum menampakkan lesung pipitnya. "So, mana Titan dan Candy?" Soal Emylea tercari - cari.


Rate this story

Share this novel

NINA
2018-08-05 

NINA

Cdara Batrisya
2018-01-17 

best...mmg best sampai ketawa sediri aku baca dah jadi mcm org gila dah aku...x rugi baca..terbaeklah

15062006
2017-11-12 

best.. nie msti penulis kaki Kdrama.. and mcmna cita fantasy boleh sesat dkt horror and thriller..pelik.. BTW, cita nie best sngt

Umayah Qistina

6187 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Dream

Olyn Azmi

"Apa kau rasa tentang mimpi aku tu?" tanyaku kepada Put setelah tamat bercerita. "Macam mana kalau...

SAKA GADIS AYU

Mina

Ashraf terus bangun dan menghayunkan langkah menuju ke biliknya.. Ashraf memerhatikan sekitar...

ROH DATANG MENGGANGGU!

Miss M

"Astaghfirullah! Budak ni kat sini rupanya! Puas kita tunggu dia balik !" Satu suara kuat...

MELAWAN EGOMU...

ADAM TEJA

Aku mendukung Faez keluar bilik. Puas aku memujuk Faez tapi dia masih menangis. Mungkin Faez lapar....