CERMIN

ACONG

Horror & Thriller Completed 1582

4.7 (13 ratings)

Synopsis

Setelah lebih dua bulan Ina tak hubungi aku, aku pun telefon lah ibu dia nak tanya khabar dia sihat ke tak. Punya lah aku terkejut sebab mak Ina cakap sekarang dia terlantar sakit akibat mengalami sakit misteri. Mengikut kata ibu dia, selepas dia berpindah balik ke rumah ibunya itu dia mengalami perubahan yang mendadak. Ina menjadi semakin pendiam, muram dan cepat marah. Akibat dari sikap ganjil dia tu dia telah diberhentikan kerja. Ditambah pulak dia sentiasa menangis sorang-sorang. Ibu dia pun risau lah sebab dia ni anak tunggal kan.


Rate this story

Share this novel

Aydaa Syqrh
2019-07-07 

gantung betul penhujung cerita

Iera Syieyra
2018-12-05 

Cerita tu mcm x kne pade stu topik and berpusing pusing??

NINA
2018-07-21 

NINA

ACONG

5547 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Aku Hasan Mersing

Asoi

NOTA PENTING !!!! KISAH RASUK HOSPITAL MERSING Kisah ini pengalaman aku sekitar tahun 2011. 7...

MON AMOUR

FIZAH NADMAH

"Tidak, saya bukan bomoh tapi saya punya ability untuk melihat jiwa dan membaca fikiran seseorang,"...

Misteri Bilik Makmal (MATA MISTERI)

11082004wawa

hari ini terasa sunyi tanpa rakan yang baik disisi,aku telah kehilangannya semasa aku dirumah,tanpa...

Histeria

Gagak

“Ko tau tak weh siapa yang kena masa kes hari tu? Budak kelas kau la...”Dia pandang aku...