Bullied Love

Tomato Squad!

Drama Series 754

4 (2 ratings)

Synopsis

"Why?" - Edrin Edriana "Cause I Love You" - Tengku Rayyan Aqashah "U must be kidding me. Kau dengan aku jauh beza." - Edrin Edriana "Cinta aku tak pandang rupa. Aku sayang kau." JENG! JENG! JENG! Author Comeback with one sweet story luhuii.. Story ni based on my imagine. Maybe terselit sikit dengan cerita yang kalian ii pernah baca atau tengok drama. Believe on me, this story 100% based on my imagine. Saya tak tiru, but kalau ada persamaan saya minta maaf sangat-sangat. Kalau rasa cerita ni macam COPY just komen and saya akan cepat-cepat UNPUBLISH ni story kay! P/S : Cerita ni mengandungi gula perang. Terlalu manis. Kalau kau rasa story ni tak best haa dipersilakan angkat jari pencet tombol OUT then kau boleh berambus yehet. Sorry kasar bahasa. This note ditujukan ke para HATERS okay? Much love from me; Tomato Squad! Lahai kalau best tu ringankan jari vote and spam komen. Kalau tak best pulak komen jugak jangan takut aku tak makan orang. aku makan KFC dan seangkatan dengannya. Start ( 16/11/18 ) End ( ?/?/? ) Jam ( 1:22 pagi )


Rate this story

Share this novel

Bunga merah
2019-02-23 

sambung lh lagi

Bunga merah
2019-02-23 

cite ni best

cute girl
2018-11-29 

best.....sambung lh lg....>o<

Tomato Squad!

9 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

PURE LOVE

Ginny

Ini kisah tentang seorang gadis bernama Keisha Ayuni.Dia berumur 15 tahun.Dia merupakan anak yatim...

Bisakah ku putar kembali Masa?

itshanieyz

Aku dihukum tanpa sebab.Aku sudah cuba yang terbaik untuk memadam rasa dihati tetapi...... Apabila...

SELAMAT TINGGAL DUHAI KEKASIHKU

NOUR-EL SHA

Entah bagaimana perasaan yang aku rasakan saat ini. Apakah ini bentuk penyesalan yang teramat...

PUTIH LIYA

AdrianJS

[Cerita Sabahan] [Sabahan Story] Sejak berusia masih bayi, Putih Liya membesar dan hidup bersama...