MY KOREAN COUSIM || PJM

wawa

Fanfiction Completed 612
3.3
(3 ratings)

Synopsis

Sinopsis Seumur idup aku. Aku lebih suka balik kampung belah ayah aku.. aku tak tau kenapa.. kalau balik belah mak rsa cam lonely ja.. tapu belah abah aku wow gempak sampai tak leh nk ckp.. selalunyer orng lain kan heboh bila balik belah mak tapi aku lain. Hahaha idk lah kenapa. Aku perempuan pelik dlm dunia kalau korang nak tau lah.. perangai cam jantan, rasa nk tumbuk laki ada, tapi bila orng tu caring kat aku rasa semua tubuh lemah.. dn seumur hidup aku juga aku tak tau lah aku ada mak sedara luar negara.. ada anak lelaki. Poyo nk mampus ramai dho perempuan yang duk kat kampung gila kat dia. Hah yelah hensem katakan.. tapi dia lebih luangkan masa ngn sepupu dia termasuk aku ah.. "Wey jemeng.. kau nk keluar dok?" **** "Jemeng.. bgi lah kak sofia punya.. kau punya de kan" **** "Yah jemeng mak kau panggil kau dh berapa tahun ke dh berapa abad kau tak korek telinga?" "Ibu taknk dia kafir yunha islam mne leh bersatu" Usia aku dengn dia sama yang 22 thun "Aku dh masuk islam lah bahenol kalu tak lagi guane aku leh bgi salam? Ckp malay?" Nak tau lebih? Jom baca?? Sorry kalau hambar Nnti part sweet nnti tak tau lah takut hambar.. sian readers sorang kiter ni??


Share this novel

Rate this story


Comments

Insyirah
2020-06-19 

Hish...mana sambungannya? Kata completed . Buat bazir data je baca takde sambungan. Dahlah tipu kata Completed.

Insyirah
2020-06-19 

Hish...mana sambungannya? Kata completed . Buat bazir data je baca takde sambungan. Dahlah tipu kata Completed.

Insyirah
2020-06-19 

Hish...mana sambungannya? Kata completed . Buat bazir data je baca takde sambungan. Dahlah tipu kata Completed.

wawa

3 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience