SHANE MARVIN (SLOW UPDATE)

Ice Queen

Action Series 2281

5 (44 ratings)

Synopsis

Shane Marvin Rowen. Siapa tidak kenal dengan pemilik nama tersebut. Mempunyai kacukan Italy disebelah daddynya. Berperwatakan dingin, beku dan agak selamba. Tidak berperikemanusiaan kepada sesiapa sahaja yang berani menyentuh hak miliknya. Jika gagal mematuhi arahan, hukuman akan menimpa. Disebalik perwatakan tersebut. Tersimpan seribu satu kisah yang menyebabkan perwatakan manja dan gentleman bertukar kepada dingin, beku dan sedikit kejam. “Aku nak kenal dengan kau." - Shane Marvin. Aryana Castle Jaszle. Seorang gadis yang mempunyai kacukan Sepanyol disebelah ibunya. Seorang introvert yang hanya mengeluarkan perangai gila-gilanya apabila bersama orang tersayang dan rakan-rakan yang rapat dengannya. “Back off. My Papa said don't talk to stranger." - Aryana Castle. Tanpa disedari, gadis tersebut sudah lama diperhatikan oleh Shane. Timbul perasaan yang tidak disukai olehnya. Sejauh manakah Shane bisa menepis perasaan yang hadir buat gadis tersebut? “I will do anything to get you. ANYTHING." - Shane Marvin.


Rate this story

Share this novel

Ice Queen
2021-09-20 

Gaiss saya bz sikit mggu ni Hari Sabtu atau ahad maybe saya akn update tapi kalau sya ada masa nak menulis saya akan update jngn risau heheh.. Ok tu je nak bgitau thx^_^

shmg71
2021-09-18  1 Replies

rancangan shane rupanya bt hal di cafe castle..hmm org dah jatuh cinta hehehe

Zabariah Mohamad
2021-09-17  1 Replies

hmmm oklh tu..br nak kenal2kn...

Ice Queen

261 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Bidadari Encik Mafia

nurshaza

PUJAAN SI PENGGODA

BungaAraa

KEJADIAN DI JAMBATAN SAN ADIGO

HYERA

5 DEVIL GIRLS

cikbunga