Antasia Satu Permulaan

Nurfa

Fantasy Completed 1050

5 (9 ratings)

Synopsis

Sekarang ni aku nak tanya kau, apa masalah kau sekarang? tanya Lucas. Luna menggeleng. Jadi, kalau tak ada masalah tapi kenapa kau nak kurung diri dalam bilik tu?Kan aku cakap, aku buat kerja sekolah.Buat kerja sekolah sampai tak nak turun makan? Luna sekali lagi senyap. Dia tahu dia sudah kebuntuan idea untuk menjawab. Kereta yang dipandu Lucas berhenti di hadapan pintu utama pusat beli-belah Antasia. Sepanjang perjalanan tadi, mereka berdua membisukan diri. Lucas tidak berkata apa setelah meluahkan segala kemarahannya. Manakala Luna pula tidak berani hendak berkata sepatah pun walaupun dia ingin menjelaskan sesuatu.


Rate this story

Share this novel

Elly
2019-11-26 

panjangnya cerita... best nya...

wanda
2019-01-20 

buat penat je baca ??

Muimbina Abdullah
2018-06-06 

BEST

Nurfa

6254 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Panah

Nem Emma

Oya.. penulis lupa nak mention Adam sukakan Wati yang sebenarnya. Namun dia mempunyai pangkat...

Dahlia Seven

Nur Shaza

Satu planet telah wujud di angkasa diberi nama Planet Geomet. Sebuah planet yang dihiasi dengan...

Realiti Dan Fantasi

Mox

Aku masih merenung bilah-bilah kipas yang berpusing sehinggalah setiap bilah kipas tersebut bertamu...

Antasia Satu Permulaan

Nurfa

Sekarang ni aku nak tanya kau, apa masalah kau sekarang? tanya Lucas. Luna menggeleng. Jadi,...