CEBISAN DENDAM

SAKINAH M

Romance Completed 5566

4.9 (117 ratings)

Synopsis

“Now, pilih 5 biji dan makan. Dalam packet ni ada satu yang bukan chocolate kalau termakan, 20 minit kemudian kadar denyutan menurun, urat saraf hilang fungsi, dan darah awak akan burst, result total fatal dan mati. Dalam ni ada 10, buat pilihan bijak,”Nao terus melemparkan senyuman penuh kekejaman itu pada aku, nak melawan sama, tak melawan pun sama. Jadi aku turutkan saja, tiada beza. Aku telan satu persatu gula-gula itu, setiap kali aku masukkan denyutan jantung aku berdenyut lebih dari sepatutnya, Nao tak pernah bermain kata, apa yang dia kata itulah yang realitinya. “Alhamdullilah,” 20 minit berlalu, tanpa aku sedari air mata mengalir, kerana 5 biji gula-gula yang aku makan semuanya elok. Mungkin nyawaku masih panjang lagi. “Hahahaha… thanks for hilangkan stress saya, you’re so dumb, fikir sikit takkan saya nak bunuh awak dekat tempat publik? Have a sweet day my dumb Qirin,”Nao terus berbisik padaku, membuatkan aku tersentak, dia cuma permainkan aku, makin deras air mataku mengalir kerana baginya nyawa aku cuma barang mainan baginya, aku mengelap kasar air mata dan terus berlari pulang menuju ke bilik.


Rate this story

Share this novel

nrl
2020-02-13 

hmmmm meruntut jiwa lah. smpai mengalir airmata

Hampas Nyiur
2020-01-10 

good

NURSHA AHMAD
2019-11-04 

menariknya story ni em

SAKINAH M

5547 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Bukan Pilihan Hati

Nazehran Jose Ahmad

"Baru aje. Maafkan ayah, Ray. Aby yang minta kebenaran ayah untuk menjenguk bayi kamu. Dia kata,...

PILIHAN KALBU

IZAZA HAG

Wajahnya seperti Aaron Aziz… saudara mara dialah tu kut. Oleh kerana wajah dia tampan aku rasa...

Waiting For You

Mimie Zolhisam

Nadhirah berhutang dengan Najmie hampir ratusan ribu.Tetapi dirinya tidak mampu untuk membayar...

KAU MILIKKU

TEGUH A

“Apa yang Aida cakap tu, betul juga, Wan. Nisa tu, masa bersalin anak sulung dia tu, doktor dia...