Demi Permata Hatiku

Rafizah

Romance Completed 4640

4.8 (29 ratings)

Synopsis

Demi zuriatku akan ku lari dari pasangan gay tersebut walau pun sampai hujung dunia. Ku sangkakan dia berkahwin denganku kerana cinta. Rupanya kerana inginkan zuriat ,kerana cintanya pada kaum sejenis tak mungkin boleh memiliki zuriat. :Nurul Izati


Rate this story

Share this novel

Chanteq Bridal Pelamin
2020-02-26  1 Replies

tahniah Rafizah,hasil tulisan yg bagus,semoga nnti kakak boleh terbaca lagi hasil tulisan mu

Helmie Nita
2020-02-23  1 Replies

Di mulai dgn Ardiana,masih ada bahagiakah untuk ku,kerana dendam & last demi permata hati ku semua best...smga ada lg novel terbaru dr rafizah..

Aslinda Sallehuddin Linda
2020-02-23  1 Replies

happy ending.......smg tbuka pintu hati utk novel seterusnya..

Rafizah

75 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Adopted love

niniemsbh

“Aku benci kau Fareel!!”. Dia berlari dengan laju keluar dari bilik lelaki muda itu. Fareel...

SECOCOK

A. AAISHA

“Yes, you nak apa?” malas saja Armana menyoal. “I’m sorry… I’m really busy right...

BELUM CUBA BELUM TAHU

HAZIF HMD

Jangan dijolok sarang tebuan kalau tak mahu disengat, jangan dikacau singa yang tidur takut nanti...

MANIS TERINDAH

IZAZA HAG

“Sabar… Dah sah-sah dia bukan jodoh kau. Apa lagi yang kau nak pertikaikan kat...