Big Boss Vs Red Rose

Noraimah Mastur

Romance Completed 1945

5 (13 ratings)

Synopsis

Big Boss~ " sekolah ni aku punya..," Red Rose~" kisah pulak aku..," Big Boss vs Red Rose...siapa yang menang? nak tahu..kena baca.. dah baca, jangan senyum-senyum sambil gigit jari ye..


Rate this story

Share this novel

syzzwnx
2020-06-17  2 Replies

boleh tahu x cover buku tu drama apa? Chinese drama, kan? :-)

syzzwnx
2020-06-10  1 Replies

haih, nama aku iman pun best. Story ni pun best. Saya suka! Good job, authorr!

Nurikhlima
2020-05-05  1 Replies

best cerita nii....

Noraimah Mastur

57 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Kenapa awak seksa saya ?

Syaa Sakuraa

Nak tahu kisahnya ? Bace lah dulu.

BUAT DIA

AJIB

Nak tahu apa perasaan Hawa lepas tahu siapa suami Hawa? Hawa kecewa. Hawa kecewa sebab abang...

Ukiran Cinta Di Sudut Hati

acik lana

Szaza : Bukan aku tak cinta.Bukan aku tak suka.Namamu sudah lama terukir di hatiku.Aku perlukan...

Pertemuan(slow update)

Zya

"Sorry saya tak sengaja terlangggar awak"Kata Ilsya sambil memohon maaf. "Takpelah,tapi awak tak...