Cinta Mu Basi!

cHaiYa

Romance Completed 1509

4.8 (36 ratings)

Synopsis

"Aku??Kau??Cinta??Huh!Jangan nak mimpi lah mangkuk!!" -Nurin Syakirah "Mangkuk ni jugak lah yang akan buat laling sasau satu hari nanti" -Mikael Aathif Edward Lee "Nurin.. Cinta itu bukan hanya pada rupa mahupun fizikal. Ianya bukan pada kata-kata juga perbuatan semata. Juga bukan untuk dipertikaikan kerana usia. Buka mata,buka hati,buka minda.. Fikir sebelum berkata,sayang.." -Nek Da Nurin bungkam..Aahhh takkan wujud perkataan CINTA dalam kamus hidup Nurin Syakirah. Lagi-lagi buat lelaki itu! Titik. p/s ; cite ni specially to my neice.. sebab tu nama heroin i cilok nama dia n selitkan 'lee' untuk hero tu. neice i tu fanatik sangat dengan 'lee' kesayangannya. so, i just imagine that this story in her real life ciaciacia.. but i hope my nieces real life isnt like this story ya.. part² sweet tu ok la tp part² yang lain tu hopefully not. nama hero tu pulak i pick my son names sebab dia bagi idea untuk tajuk ngeee.. hope enjoy k.


Rate this story

Share this novel

Nawwarah Nawwar
2020-04-14  2 Replies

seronok cerita ni, macam cerita realiti ke? haha. huhu

Hampas Nyiur
2019-12-26 

Good

mrs red
2019-12-11 

best gila siakk...

cHaiYa

138 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

MENGAPA ADA DIA

FIZAH NADMAH

Aku tahu kau masih hidup, aku tahu kita berkongsi udara yang sama dan masih menetap di bumi yang...

miss 'childish' mr. handsome

iman lee

"Dah tahu tak pandai hiking apasal gedik sangat nak ikut.Kau kalau tak menyusahkan aku tak boleh...

Terima Seadanya

Nur adriana Batrisya

"Sayang.. Tak malu ke dengan Ibu dan Nek. Malu Mereka Melihat Sayang Macam ni" Aku Mengesat Air...

Jawapan Kan Tiba

misto kokie

Tak sangka kita boleh jumpa kat sini..