CINTA, CINTA, CINTA

EVA FREDOLINE

Romance Completed 2684

4 (8 ratings)

Synopsis

“Menjanjikan harta setinggi langit adalah mustahil tetapi kasih sayang yang tidak berketepian, itu saya amat yakin, Datuk. Saya tahu, zaman sekarang cinta sahaja tak cukup. Saya akan berusaha untuk membina sebuah rumah yang selesa buat Jie. Sebuah rumah yang lengkap segalanya malah saya berjanji akan membimbing dia menjadi anak dan isteri yang solehah buat datuk dan saya.”


Rate this story

Share this novel

Ginny
2020-02-14 

Jemput baca novel saya dan novel Fall For You novel kawan saya ya?Fighting !!

LIZLI V.
2019-08-28 

Best citer ni. Jangan lupa singgah pulak ke wall saya. Ada novel baru saya #TERIMA HATI INI

rahima
2018-11-14 

ble la

EVA FREDOLINE

5547 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

BENCI JADI CINTA

Aliah Atirah

Benci pada darwish membuatkan aliah runsing kerana ayahnya dato hamzah menyuruh berkahwin dengan...

Cinta Kau

xox

Hari ni aku malas dah nak fikir semua tu. sama ada fasal Hafiz or Hariz. Kedua-duanya aku dah malas...

Berikan Bahagia Dalam Deritaku

Natasha Amirul

AMNI AMALIA, anak yatim piatu yang menumpang kasih maksunya.Namun begitu,bukan senang hendak...

BERCINTALAH DENGANKU

AIN YUNNI

“Kenapa pandang orang macam tu?” “Ling. Tak ada orang-orang dah.” “Ye lah, kenapa...