Balada Hati

Zuleyka Aqua

Romance Completed 395

5 (14 ratings)

Synopsis

“Pepsi dua gelas. Cepat, kami panas ni” sekumpulan pelajar lelaki yang seperti baru lepas bersukan datang potong que dan terus order tanpa rasa bersalah. Ish! ni panas ni! “Eh boleh respect sikit tak? Tak reti nak beratur ke?” pehhh baru freshie dah berani sound orang aku ni.Haha! “Hey nerdy, sorry lah. Aku haus. Aku ni ketua basketball.Tak pernah lagi ada orang marah aku. Kau si budak freshie ni jangan nak tunjuk belang boleh?” Sedang kami bertelagah, tiba-tiba datang seorang lelaki yang entah datang dari mana terus menuju ke kaunter “Bang, pepsi 3 gelas untuk football player”. Sengaja perkataan ‘football player’ itu ditekankan. Aaa.. Amirul?


Rate this story

Share this novel

elena lilly jolie
2019-03-10 

first love right ??

menopause
2018-01-21 

be

Noni-chan
2017-03-28 

bagus. best.

Zuleyka Aqua

6254 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KASIHKU MERENTAS WAKTU

SHAFYHANIEY

“Jihin, awak memang betul-betul tak kenal siapa saya sebenarnya? Awak tak cam saya?,” tanya...

SATU KEPALA

PUTERI ECHA

“Tak nak lah pergi Old Trafford. Kalau abang nak pergi, abang pergi sorang-sorang. Ayu tak nak...

Abang Mencintaimu Sayang

Dhia Qasrina

Zaraa merapikan dirinya dengan baju kurung moden yang berenda di bahagian bahunya. beginilah...

Arissa Daniel

Iman Fadia

"Arissa, dah la tu. Tak baik kau menangis. Hari ni kan hari bahagia kau.." Nelissa sapu air mata...