ASAL KAU BAHAGIA

A. AISHAA

Romance Completed 1232

4.6 (66 ratings)

Synopsis

"Cepat cakap! Aku paling pantang dengan orang yang berbohong!" Tengking pemuda itu. Matanya merenung tajam ke arah gadis yang sudah tertunduk di hadapannya. "Saya tak suka! Dan tak mungkin saya jatuh cinta pada abang senior!" Jawabku spontan sambil merenung wajah garang di hadapanku sebelum kembali tunduk memandang tanah. Lelaki yang digelar abang senior itu memeluk tubuhnya. Aku curi-curi menjeling ke arahnya. Sasanya badan dia macam body builder lah. Eh, ya ke macam body builder? Kan ke dia pakai baju t-shirt jadi tak tak pastilah macam body builder ke tidak. Entah-entah perut dia boroi tak? Sengaja dia pakai t-shirt besar untuk cover perut dia tu kot? Aku tergelak kecil dengan leluconku sendiri.


Rate this story

Share this novel

Chanteq Bridal Pelamin
2020-02-15 

best,baru baca,tp knapa crita ni tkde pnghujung. .tak tau bcinta ke tidak,bhgia ke tidak,hihi,kalau dpt,sila la sambung

Lily Kalam
2019-11-10 

A Aishah ngan sara Aishah org yg sama ker

lyna adriana
2018-09-06 

sambunglah cerita ni best

A. AISHAA

6254 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KASIH DALAM HATI

ORKED

"Hey perempuan," Marisa menolak sedikit tubuh Raihana. Raihana tersentak. Tiba-tiba sahaja...

Sedar Bukan Sejenak

bungaakopee_

Sampai bilakah airmata ini akan menitis . Sampai bilapun mungkin begini . Setiap yg diluahkan...

Pertemuan

N.A.J

"Lya... tak sangka dapat jumpa awak dekat sini. Saya nak minta maaf lya, saya menyesal buat awak...

benci tapi sayang

zieyzah

mengisahkn seorang perempuan yg sayang pada seorang lelaki tapi pada mase yang sama ia benci pada...