TAKDIR

SUE EYE NEE

Fantasy Completed 3580

4.9 (25 ratings)

Synopsis

Setiap kali aku tanya soal itu kat mak dan ayah, diaorang hanya cakap, "ayah kandung Indera seorang yang ternama, dihormati dan disegani.” Bila aku tanya pulak kenapa mak dan ayah kandung aku serahkan aku pada keluarga angkat, mereka jawab, “Indera akan tahu bila besar nanti.” Setiap kali aku tanye soalan-soalan itu, itulah jawapan-jawapan mereka. Naik bosan aku. Tapi tak kisahlah, aku rasa aku cukup bahagia sekarang. Bahagia macam sepatutnya orang normal. Tapi, itu semua berubah kira-kira sebulan lepas iaitu sehari selepas aku manyambut hari lahir aku yang ke-21.


Rate this story

Share this novel

ACHIK
2019-08-22 

best! jemput baca novel achik juga ye ! HATI YANG TELAH KAU CURI dan BADRUL IZMAN,jangan lupa comments jugak ye,tq

Miss_queenroses
2019-02-20 

Best,jemput baca novel saya,"Izinkan aku pergi".

NAAC
2017-09-30  1 Replies

why tak buat Indera & Ayu berkahwin sekali dengan anak diorang?!

SUE EYE NEE

5547 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

BAHASA BINATANG

HYERA

Pada suatu masa dahulu seorang lelaki mempunyai penggembala yang bekerja selama bertahun-tahun...

Fox fire

Evealon

Alex's life hasn't been normal for a long time since he's met his gardians. When Ty and Jeremy...

Diginer

azamirah

2039 Bumi kini diserang penaklukan makhluk asing. Untuk melawan, manusia mula mencipta sejenis...

SAYANGI AYAHKU

HYERA

Pada suatu masa dahulu ada seorang raja yang mempunyai dua orang anak perempuan, dan dia mengasihi...