UNTUK DANIAL

TEGUH A

Romance Completed 3877

4.5 (8 ratings)

Synopsis

Dan dapat aku dengar suara itu mengeluh setelah tawanya reda. “Macam mana you tahu I nak cakap benda tu?” suara Danial kedengaran lemah. Rasa bersalah menyerbu hatinya barangkali. “Macam you tahu I sakit walaupun I tak beritahu you I sakit,” ujarku selamba. Memang itu kenyataannya. Hubungan semacam apa antara aku dan dia pun aku tidak tahu. Macam telepati pun ada. Apa sahaja yang aku lakukan, dia akan tahu walaupun aku tidak memberitahunya. Begitu juga sebaliknya.


Rate this story

Share this novel

zarazara79
2020-04-11  1 Replies

dh lame x update...ke mane menghilang

isya_04
2018-03-20 

smbung plzzz

risyaqlh_
2017-12-13 

First cerita tu sma seperti kisah hidup saya.Nma kekasih hati sy pun sama danial.Nma penulis pun sma isha tapi org pnggil sya risya.Ending cerita x mcm sy. Sy harap awak jumpa danial tu semula okay

TEGUH A

13181 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Kisah Kita Berdua

Nuraida

Step Brother

andrea kim

Cinta Si Psikopath

annurwafa

My Sweet Husband

MAI