Berikan Bahagia Dalam Deritaku

Natasha Amirul

Romance Series 563

5 (1 ratings)

Synopsis

AMNI AMALIA, anak yatim piatu yang menumpang kasih maksunya.Namun begitu,bukan senang hendak menumpang kasih orang, maksunya tidak henti -henti menyeksa hidupnya.Setiap maki hamun yang diluahkan maksu kepadanya susah lali bagi gadis muda ini.Amni disuruh menjadi orang gaji di rumah majikan maksunya.Amni akur dengan kehendak maksunya.Dia yakin yang suatu hari pasti ada bahagia yang akan datang padanya. Adakah capai impian gadis muda ini untuk mencapai Bahagia?


Rate this story

Share this novel

Natasha Amirul

0 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

You're Mine! No One Else!

Mizna

Disebabkan permintaan keluarga, Tengku Rashid Zafran dan Mizan Alina Afisya disatukan. Tengku...

NAMANYA MELOR

AJIB

“Dayang tolong siapkan tempat beta nak bersiram ye!” Sambungnya lagi sebelum menarik selimut di...

KAU MAWARKU

CikEmbun

Kehidupan Rose gelap gelita saat itu bapanya meninggal dan makin malang apabila tinggal bersama pak...

MY CRUSH MR PENGAWAS..

justinann_

" aku dah lama suka kat kau, aku tak tau nak luah macam mana, i know this is cliche enough but i...