Tuah Si Pengapit

Maya Illusi

Humor Series 1044

4.3 (54 ratings)

Synopsis

"Aku happy kau akhirnya dah kahwin. Happy sangat-sangat!" Amelia menarik Dania ke dalam pelukannya. Dania rasa sebak. Air mata yang mahu menitis cuba sedaya upaya ditahan daripada gugur ke pipi. "Aku always di sisi kau. Bila-bila masa kau perlukan aku." Amelia faham perasaan Dania. Dania rasa kehilangan. "Kalau aku call kau masa kau tengah projek dengan Hakim, kau tinggalkan projek kau tak?" Amelia tampar bahu Dania. Sempat lagi buat lawak bodoh dia. ...... "Lepaslah!" "Oh, sorry! Awak jangan salah faham, saya bukan nak ambil kesempatan dekat awak." Amirul rasa serba salah. "Bukan nak ambil kesempatan konon! Dah ambil pun. Tak malu." Giliran Amirul pula bengang dengan mulut Dania. Eleh, pegang sikit aje, bukan luak pun.


Rate this story

Share this novel

Guest User
2017-02-11 

ermm.. not bad.. cerita dya pendek, knpa x cita sblum kawen

Guest User
2016-11-26 

knape x cite mse sblom dorg kawen

Guest User
2016-11-22 

hff

Maya Illusi

6176 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Yang Mana Satu

Zatie Zalea

'Ayu, taknak tegur aku ke?? Kau, kan pengawas sekolah?? Sekarang tengah bertugas, ehh?? Kau memang...

Mangasok@Menanam padi

Ernestofficial

cerita yang benar-benar terjadi di sabah.kerana saya orang sabah dan cerita ini terjadi di...

COOL AND DANGEROUS

FIZAH NADMAH

“ Aku suka kau!” luah Harraz pada Dhia. Harraz ketawa besar. “ Aku tak suka kau!” balas...

BADUT

KALISA

Baru aku perasan. Ni kan badut yang kat funfair hari tu? Dia ada tanda lahir kat leher sama seperti...