Cinta Si Penjual Cookies

Jia Jo

Romance Series 2911
3
(4 ratings)

Synopsis

Amani , seorang pekerja yang bekerja di sebuah kedai yang menjual biskut yang ternama iaitu ‘Famous Amos’. Pertemuannya dengan sepasang suami isteri di tempat kerja telah berubah 100% kehidupannya. “Aku meluat tengok kau ! Kau jangan nak menangis depan aku ! Aku benci tengok air mata perempuan ! Murah semuanya!!” - Hisham “Amani , please cari kebahagian you . Jangan seksa lagi diri you . Kalau org lain tak mampu bahagiakan you , jangan risau , I ada untuk you!” - Rifdi “Kau jangan ganggu aku lagi boleh tak? Tak sudah-sudah nak ganggu hidup aku lah kau ni!”- Mirul Pelbagai konflik melanda. Tidak semua memahami kisah kita .. Hanya yang mengalaminya sahaja merasainya..


Share this novel

Rate this story


Comments

Ju Ram
2019-04-02 

kenapa tak sambung edit cerita ini...

Jia Jo

8 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience