Pasangan Kopi Susu

Naaa_05

Romance Series 78

0 (0 ratings)

Synopsis

Kali pertama bertentang mata,Julia Laiqanisa dah jatuh cinta.Tapi,kerana dia dan Zul Shahriman berbeza tingah dan perwatakan,Julia pura-pura tak suka.Mulut saja kata benci,padahal hati dah kena curi...


Rate this story

Share this novel

Naaa_05

0 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KISAH KITA

ikaaa__

*sorry i tktau mcm mana desc my novel .. best or tak korang kena baca* p/s: kalau boleh follow ig i...

PERCAYALAH I LOVE YOU

AJIB

Di pandang anak muda di sisinya. "ish,budak ni... Agak-agak la nak tidur pun. Sedap dia je......

Dalam diam,Kasih sayang

c.Maria

5 tahun berlalu ibu bapaku sudah tiada meninggalkan aku keseorangan yang hanya ada Tok ibu dan Tok...

Curse Love

MrMailbox

Syamil Katsumi Seorang pelajar Tak popular dan Pemain games atau digelar Gamers yg tidak hirau...