DI BAWAH REMBULAN

ESHANTY KK

Romance Completed 1800

4.7 (22 ratings)

Synopsis

“ Tolong Darmia. Walaupapun yang terjadi dia tetap papa kandung kita. Darah daging kita.” Suara angah dengan penuh mengharap. Aku tersenyum sinis. Aku meraup rambutku kasar. “ Angah cakap senang! Angah tahu tak apa yang jadi pada mama time tu? Darmia je yang ada time tu. Darmia tengok semuanya tau tak? Darmia tengok betapa seksanya mama cuba bertahan sakit tu. tapi papa? Apa yang dia buat? Dia langsung tidak menghiraukan mama! Dia tahu mama lemah, tapi dia tengok je! Dia terus tinggalkan mama macam tu bila mama nak minta maaf.”


Rate this story

Share this novel

LIZLI V.
2019-08-28 

Best citer ni. Jangan lupa singgah pulak ke wall saya. Ada novel baru saya #TERIMA HATI INI

Alexis an
2017-10-02 

not bad

Myiesha Suraya
2017-08-23 

bestt

ESHANTY KK

8370 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

KEGEMBIRAAN UTUSAN TUHAN

MIRA KAZAR

Ashraf Fikri yang sudah mendengar dengan jelas apa yang Aufa Liyana katakan sebentar tadi segera...

Dia encik sombong

cikbunga orked

Baca dulu, barulah tau best ke tak??

Miss , may I love you ?

Nuris_

Pertemuan demi pertemuan ? Adakah ini yang dinamakan jodoh ?

PADAMU AKU BERSERAH

AYULIS MENULIS

“Selagi Anis tak berterus-terang tentang apa yang dah jadi, Dayyan takkan biarkan Anis pergi. I...