CINTA JARAK JAUH

rabyatul

Romance Series 1744

4.8 (10 ratings)

Synopsis

Aku tidak akan ditakdirkan untuk bersama dengan orang yang aku cintai, kerana aku telah berubah hati untuk melupakannya. Aku sedar aku banyak salah terhadapnya, aku berasa sedih kerana melukakan hatinya, hanya tuhan saja yang tahu apa yang berada di dalam hatiku ini. Mampukah seorang lelaki tampan mencari cintanya semula -khan Cinta itu amat bermakna,kalau kita hargainya dengan betul-betul -bella. Satu sahaja saya nak ingat kan kat awak, kalau awak tidak ingat saya, awak ingatlah hari bahagia yang pernah kita lakukan bersama sebelum ini -akmal danial. Saya tidak pasti saya akan ingat kat awak, tapi mungkin saya akan ingat apa yang awak cakap ni...atau suatu hari nanti mungkin dah lama saya tak jumpa awak...dan di situlah nanti akan ada jodoh kita untuk berjumpa balik...(Jodohku hingga ke Syurga) -damia sofea


Rate this story

Share this novel

sayameimei
2020-03-23 

Besttttt

Sarrah
2020-03-23 

Ok

Sarrah
2020-03-23  1 Replies

Best story bila nak update lagi

rabyatul

13 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

My Girl is tsundere

msrRabbit

Sejak aku kecil sampailah aku berkerja sebagai pelukis komik...satu je paling aku...

Troublemaker Love Story

Noblesse_10

Nama Marlene hampir memenuhi buku laporan disiplin. Pelajar bermasalah di sekolah membuatkan gadis...

Bila Dah Suka

Amira Ishak

Bila dah suka, belacan pun rasa macam gula!

Sekali Lagi

Neira Abdullah

Kasih mendapat masalah besar apabila dia jatuh cinta dengan gurunya sendiri , Arif Azwan a.k.a...