Biar Aku Terus Menunggu

Skyler

Romance Series 837

5 (6 ratings)

Synopsis

Hidup yang bermula dengan dugaan dan masalah yang datang tanpa sangkaan,bukan senang untuk hadapi.Adleena Marsya Binti Ryan Qaliff seorang yang penuh dengan keceriaan dan tidak suka untuk memendam perasaa.Dia hidup didalam dunia yang penuh dengan dugaan dan masalah yang tidak henti-henti datang. Sesuatu perkara terjadi yang membuatkan hidup Adleena berubah seperti 360°.Dia menjadi lebih pendiam dan sentiasa memendam perasaannya agar tidak diketahui orang lain.Dia tidak mahu menyusahkan orang lain.Baginya masalah dan dugaan yang dihadapinya tidak la susah juga tidak bermakna.Lebih ramai orang yang menghadapi masalah dan dugaan yang lebih susah dari dirinya. Syaril Ariffin Bin Dato Ahmad Khairullah ialah CEO kepada Moonlight Holding.Dia hidup seperti didalam dunia yang penuh dugaan.Dia seorang yang cold hearted dan tidak mudah untuk jatuh cinta kepada wanita.Baginya wanita cuma mahukan duit sahaja dan tidak ikhlas mencintai.Pertemuan Adleena bersama Syahril membuat kan Adleena tertarik kepadanya. "Please la aku dah kata aku tak suka dengan kau faham tak!?Menyampah tahu tak dengan betina sundal macam kau ni!Kau ingat aku nak ke kat kau yang low class macam ni!?Come on la don't be stupid.I hate girls like you the most and one more thing i hope you can get lost from my life!" "Terima kasih untuk segala galanya dan saya harap awak dengan alliya bahagia sampai ke jannah.Assalammualaikum" Aku ingin mengenalinya lebih rapat.Adakah dia ikhlas mengenaliku atau terpaksa?Aku hadir bagaikan angin yang menyejukkan dirinya dan bila tiba masa aku harus pergi. Nak tahu apa yang terjadi?Hah kalau macam tu kena lah baca novel ni;)


Rate this story

Share this novel

zarazara79
2020-03-09 

bile nk sambung lg...

BABY BOY
2018-10-15 

hai jemput singgah ke wall saya semua.

Clarissa Caca
2018-10-03  1 Replies

bestt.. tlg update ya

Skyler

12 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Sayangku Mr Mohd Amir Zaqwan

Yeojachingu!Buddy!

"Aku terima nikahnya Nur Elisyah Farhana binti Mohd Ghazali dengan mas kahwinnya rm1000 ringgit...

Isteri untuk Tengku Ammar

NurAqilla

Cinta? Mustahil bagi Ammar. Seumur hidupnya langsung dia tak pernah jatuh hati pada mana - mana...

PROJEK PIKAT MEMIKAT

ADALYN

Arakian tersebutlah kisah, berlaku di zaman dulu kala ketika zaman kesultanaan Melayu Melaka,...

Cinta itu menyakitkan

Sherry

haii guys... ini my first novel.. and novel ni akn aku ciptakn melalui kisah benar tentng kehidupn...