UTARA KE PANTAI TIMUR WITH LOVE

HAZIF HMD

Romance Completed 640

5 (3 ratings)

Synopsis

“Bukan salah kau. Tak ada sesiapa tahu kisah hidup aku. Waktu graduation day aku, yang datang bukan parents aku tapi bibik aku dan driver papa aku.” Ilya terdiam tanpa kata. Dalam hatinya terbit rasa kasihan pada Naqi. “Sebab tu jugak aku tak berapa pandai nak bergaul dengan orang sebab aku tak tahu sangat nak berkawan. Kau orang pertama yang nak bercakap dengan aku. Sebelum ni, semua tak berani nak tegur aku sebab aku dingin sangat. Waktu aku sekolah, aku tak ramai kawan. Orang cakap aku ni asal Antartika sebab dingin je dengan orang.” Ilya mencuit bahu Naqi dengan botol air, “Sekarang ni awak ada kawan baru.” “Siapa?” “Saya!” Ilya senyum.


Rate this story

Share this novel

Halim Mohd Isa
2017-10-27 

mcm x lengkap ja

Halim Mohd Isa
2017-10-27 

x ada sambungan ka cerita nie

HAZIF HMD

6059 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

ABADI

EVA F

“Ni..nak tanya something, tapi Wan kena jawab. Janji jawab okey?.” Aku memandang tepat ke arah...

SAYAP BUAT KHALISA

ORKED

Kerana satu kesilapan, Khalisa hilang segalanya. Saat diri rebah, ada yang menghulurkan tangan...

my force marriage

fataehyung95

Kim eomi mempunyai seorang bapa yang kuat berjudi da dia terpaksa berkahwin dengan seorang lelaki...

Perempuan Simpanan

Yana Agasshi

"Apa hak aku ? Kau tu hak aku ! Aku dah beli kau , kau faham tak ??!!" - Fakhrul Azfar "Awak...