BUAH HATIKU SEORANG PENYIASAT?

CIK BIRU

Detective Completed 15445
4.7
(65 ratings)

Synopsis

Mat Gelap! Siapa tak kenal mat Gelap? Sebelum nie aku dah berjaya gagalkan dua rancangan jahat dia. Mengugut anak-anak orang kaya dengan meminta aset. Akhirnya bertemu juga aku dengan dia. “Siapa Anis Soraya dia Mayalah, pekerja aku. Kamu semua ni siapa haa..!” Suara Redza memecah hening seketika. Aku telan air liur. Kalaulah Redza dapat tahu hal sebenar apa la yang dia akan fikir fasal aku? “Kepala hotak kau! Perempuan yang cantik ni kau boleh cakap pekerja kau. Ini perempuan wa punya musuh ma. Dia ni penyiasat. Semua rancangan wa gagal sebab dia. Sekarang, ini perempuan kena mati... hahahhaha..” berdekah-dekah mat Gelap ni ketawa. Rasa nak terajang muka dia. Geram betul aku.


Share this novel

Rate this story


Comments

Syafiqah Fiqah
2021-03-13 

tak puas aku baca

FelixCatus
2021-01-13 

bestnya...

Nana0817
2020-11-15 

Cite ni best sangat and sweet. Rasa mcm nk baca lagi??.

CIK BIRU

14238 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience