Jelmaan Dari Bilik Mayat

Meena

Horror & Thriller Completed 833

4 (22 ratings)

Synopsis

Gedeekkk....dekkkkk..dekkkkk.....dekkkk.... Apa ke lamanya nurse ni nak sorong katil tu?? Aku beranikan diri. Menoleh ke arah sebelah tangga perlahan-lahan. Sunyi! Bunyi sorongan itu mati tiba-tiba. Hurmmm...perasaan aku je kot. Aku toleh pada mak guard kat bawah semula, walaupun aku tak tahu apa ke motifnya aku merenung mak guard yang langsung tak menyedari dirinya direnung oleh aku dari atas. Gedeeekkkkkk...deekkkkk.....dekkkkkkk…


Rate this story

Share this novel

novel team vs gamers
2018-12-30 

baca la novel saya kalau sudi tapi baca novel saya yang bertajuk tidak akan berjumpa lagi first ok

novel team vs gamers
2018-12-30 

not bad but so shoot... but best jugak novel seram ni

Mrs.LlalisaManoban~*€¥*
2018-12-29 

This story sedap lah..jugak..not bad at all..

Meena

8613 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

TINGKAT ATAS

NUMIRA

Sementara aku sesat dalam dunia seramku sendiri. Aku hanya menjamah sedikit sahaja makanan pada...

Kisah Seram (Pendek)

Nusya Awang

Himpunan kisah seram pendek yang mungkin akan meremang bulu tengkuk anda. Sorry kalau tak...

HANTU LEJEN!

GAGAK

Ketika sedang membuang air kecil, tiba-tiba aku terdengar bunyi orang memberus. Seolah-olah...

RUMAH AGAM JALAN LAMA

pemburumalam

Kisah tragis dalam sebuah rumah agam disebuah jalan bernama Jalan Lama bakal...