Kesudahan Musuhku

NYLDA ALIA

Humor Series 1810

5 (27 ratings)

Synopsis

Novel ini boleh dibaca oleh semua readers...tiada had umur untuk membaca. "Apa nie,sapa diorang?"tanya Adrian. "Akak tak pasti"jawab Zirah setelah melihat kamera digital itu. "TASYA rasa diorang nie konco-konco MEGAT MOKHTAR. Tapi kenapa dia buat plan macam bodo*"tutur Tasya melihat kebodohan musuhnya itu. Novel ini mengisahkan tentang sebuah keluarga yang agak berada dengan musuhnya yang menyimpan dendam lama. Novel ini tidaklah terlalu complicated....kalau nak tahu selanjutnya,silakan baca. SELAMAT MEMBACA. Cover by Nismicha


Rate this story

Share this novel

chryst
2021-01-26  1 Replies

Donated 200 nCoins - TAHNIAH KERANA BERJAYA SAMPAI KE PUSINGAN AKHIR CONTEST COVER 'SAKURAINSTORY' *Semoga terus maju jaya dalam bidang penulisan <3

Hana Stellaa
2021-01-23  1 Replies

Alahai kelakar lah cerita ni, tersengih-sengih deena baca... sambung lagi ye kak XDDDD

Hamba Allah
2020-12-28  2 Replies

Donated 200 nCoins - hye.. all the best to you, goodluck for this novel... Nnti kite jmpe di platform lain ye.. hdiah Last tu akak di np utk Nylda ^_^

NYLDA ALIA

48 followers


NovelPlus Premium

The best ads free experience

You may also like

Biarkan Rinduku Melara

TEENY NASUHA

Mahu Kamu

Sakura Malaya

CINTA PERTAMA

MOX

Lost In Me

Mr.JunkThong